İncipos Restoran Programı

Şirket Hakkında
İncipos kullanarak işletmeniz için gerekli olan tüm modüllere sahip olursunuz.Sipariş, adisyon, mutfak takip, personel kontrolü, stok raporları, müşteri sadakat sistemi, ürün yönetim, self servis, grafiksel yönetim, raporlama gibi özelliklerin yanında işletmenizde birden fazla departman(üst kat-cafe-bahçe v.b)tanımlayıp tek bir sistemle bütün departmanları yönetebilirsiniz.Çalışma sistemini düzenlemekle kalmayıp, incipos otomasyon yönetimiyle en kaliteli hizmeti müşterilerinize sunarak, daha çok tercih edilir ve bu sayede işletmenize büyük kazanç ve katkılar sağlarsınız.
İncipos Restoran Programı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İncipos Restoran Programı
Sektörü: Bilgisayar » Yan Ürünler
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
Yetkili Kişi: İncipos
Adres: Antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 5154796
Web Sitesi: www.incipos.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İncipos Restoran Programı firma bilgileri. İncipos Restoran Programı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İncipos Restoran Programı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İncipos Restoran Programı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.