İnfo@cerrahoglunakliyat.com

"Garantili ve Sigortalı Nakliyat bizim işimiz"

Şirket Hakkında
Cerrahoğlu Nakliyat Hakkımızda bilgi verelim: 1987 yılından bu yana Evden Eve Nakliyat, Taşımacılık, Nakliye ve Lojistik alanından çalışmalar yürüten Cerrahoğlu Nakliyat patentli marka haline gelmiştir. Kocaeli Gebze Evden Eve Nakliyat alanında halen çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Cerrahoğlu Hakkımızda
Cerrahoğlu Nakliyat olarak kurulduğumuz ilk günden bu güne % 100 Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı hizmetler sunduk. Başarıya Odaklanmış, Kaliteli Hizmetten Başka Bir Alternatif Düşünmeden, Çevreye ve İnsana Saygılı, Alanında Uzman Kaliteli Güvenli ve Profesyonel Nakliyeciliği İlke Edinmiştir.
İnfo@cerrahoglunakliyat.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İnfo@cerrahoglunakliyat.com
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: Cemil Uğuz
Adres: Osmangazi Mahallesi Kuştepe Caddesi Ümit Sokak No:7 Daire:1
Şehir: Düzce
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6927333
Web Sitesi: http://www.cerrahoglunakliyat.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İnfo@cerrahoglunakliyat.com firma bilgileri. İnfo@cerrahoglunakliyat.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İnfo@cerrahoglunakliyat.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İnfo@cerrahoglunakliyat.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.