İnka Marin

Şirket Hakkında
İnka Marin; paslanmaz yat aksesuarları konusunda 15 yıllık deneyim ve tecrübe sahibi firmamız; teknelerin imalat aşamasındaki gerekli tüm krom donanım üretimini kendi bünyesinde yapmaktadır.

Firmamız, müşterilerimizin isteklerine daha iyi cevap verebilmek için ürün yelpazesini genişletmeyi amaç edinen firmamız denizcilik sektörü başta olmak üzere paslanmaz malzeme kullanan sektörlere hizmet vermektedir. İmalatını yaptığımız paslanmaz ürünlerin tasarımı ve Ar-Ge çalışmasını da yapmaktadır. Bu sayede müşterilerimize en güzel çözümler zamanında ve kaliteli olarak sunulmaktadır.

Hedefimiz; paslanmaz yat aksesuarları imalatında, teknolojinin son imkânlarını da kullanarak her zaman dürüstlük ilkesinden ödün vermeden en kaliteliyi en ucuza hizmetten şaşmadan siparişlerinizi en hızlı şekilde sizlere ulaştırmayı görevimiz bilmekteyiz.
İnka Marin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İnka Marin
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Oyun Parkları
Yetkili Kişi: KAMİL BAYRAK
Adres: kAVAKPINAR MAH. ZAMBAK CAD. NO:11/C
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3968383
Web Sitesi: www.inkamarin.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İnka Marin firma bilgileri. İnka Marin adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İnka Marin ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İnka Marin firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.