İnter Sera Tarım Ürünleri İthalat İhracat Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
İnter Seraları tasarımları ve müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için en donanımlı tünel ve modern, seralar üretmektedir. Biz inter seracılık olarak modern ciftcilige uygun sera modelleri uretmekteyiz. Inter seracılık sirketi seyahat ve iase icin duzenlenen personel kullanarak, hatta yurt dısında ve ulke genelinde faaliyet göstermektedir.Aynı zamanda büyük modern cam seraların tasarımıyla ilgili arge calısmalarına baslamıstır. İnter seracılık arastırma ve deney devamı ile ve musterilerimizin uygun tasarımlarıyla musteri memnuyuneti sunmaktadır. Makine, ekipman ve sistemleri acısından • Guvenilir cozumler.sunar. Cesitli ve kulturel uygulamalar seciminde sizleri dogru sirketlere yonlendirir.
Teknik destek ve musterilerimiz ile yakın isbirligi ile is hedeflerinin guvenli bir sekilde uygulanması icin cozumler sunuyoruz. dahasi icin lutfen bize ulaşınız…
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İnter Sera Tarım Ürünleri İthalat İhracat Ltd. Şti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Şerafettin Doğrul
Adres: Havalimanı yolu mevki.incikpınar cad.no:9 AKSU/ANTALYA
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 4631771
Web Sitesi: www.intersera.com
Ürünleri
VENLO CAM SERA A'DAN Z'YE ANAHTAR TESLİMİ PROJELER
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İnter Sera Tarım firma bilgileri. İnter Sera Tarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İnter Sera Tarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İnter Sera Tarım Ürünleri İthalat İhracat Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-05-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.