International Movers Turkey Mcs Lojistik

Şirket Hakkında
Dünyanın her noktasına Konsolosluk, Askeri Personel, Futbolcu Firma personelleri Akademisyenler Öğretim görevlileri, Yurt dışına iş ve eğitim amaçlı giden bireysel veya kurumsal müşterilerimizin ev eşyası ve kişisel eşyalarının taşınmasında araç canlı hayvan taşımacılığında profesyonel hizmet sunmaktayız.
Ev adresinizde mobilyaların Demonte edilerek ambalajlanması kıyafetlerinizin askılı elbise kolilerine yerleştirilip mutfak eşyalarınızın teker teker ambalajlanması her eşyanıza numara ve isim verilerek aracımıza yüklenmesi gideceği Ülke mevzuatına göre gümrükleme işlemlerinin tarafımızca yapılması, Gideceğiniz Ülke limanında gümrük işlemlerinin yapılıp eşyaların partner firma vasıtası ile gerek konteynırın ev adresinize kadar getirilmesi gerekse iç nakliye araçları ile eşyaların evinize getirilmesi mobilyaların evinizde kurulumu bütün eşyaların evinize taşınması için gerekli takiplerin yapılıp sizlere taşınma telaşı yaşatmadan Güvenli Ekonomik bir taşınma hizmeti sunmaktayız.
International Movers Turkey
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: International Movers Turkey Mcs Lojistik
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: Ercan Ökten
Adres: Tantavi Mahallesi Köroğlu Caddesi No 54 Bosna İş Merkezi ümraniye /istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5212152
Web Sitesi: www.mcslojistik.com.tr
Ürünleri
Dünyanın her noktasına Konsolosluk, Askeri Personel, Futbolcu Firma personelleri Akademisyenler Öğretim görevlileri, Yurt dışına iş ve eğitim amaçl...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
International Movers Turkey firma bilgileri. International Movers Turkey adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda International Movers Turkey ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

International Movers Turkey Mcs Lojistik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.