İpek Star Kids Eğitim Araçları

"ÇOCUKLARIN RENKLİ DÜNYASI"

Şirket Hakkında
Eğitim araçları sektörümüzün önde gelen firmaları arasında yer alan İpek Star Kids Eğitim Araçları 2006 yılında istanbulda eğitim araçları üretimine başlamıştır.

Firmamız yüksek kalite anlayışı , çocuk güvenliği standartları, modern üretim tesisleriyle kısa sürede eğitim araçları sektöründeki öncü firmalar arasında yerini almıştır.

Çocuklarımızın ve eğitimcilerin ihtiyacı olan nitelikli ve kaliteli mamülleri üretmek bu alandaki gelişme ve yenilikleri sürekli izlemek suretiyle eğitim araçları sektöründe üretim ve pazarlama kuruluşu olarak hizmet vermektedir.

Firmamızın, ulusal ve uluslar arası pazarda etkinliğini arttırmak; bu amaçla sektörümüzde kendi yöntemlerini sürekli geliştiren, sektör öncülüğü yapan, güvenilir ve saygın bir kuruluş olarak, firma kalitesi, yılların tecrübesi, müşteri odaklı çalışma anlayışı, gelişen satış ve pazarlama ağı, genç ve dinamik insan kaynakları ile müşterilerinin ve ülkesinin hizmetinde olmaya devam edecektir.


İpek Star Kids
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İpek Star Kids Eğitim Araçları
Sektörü: Diğer Sektörler » Oyun Parkları
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: Emre İpekci
Adres: mahmutbey caddesi 8.sokak no:14/a şirinevler istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6535230
Faks: (212) - 6535230
Web Sitesi: www.ipekstarkids.com
Ürünleri
panolarokul öncesi çoçuk gelişimi salıncak modelleri pegule pinokyo galoşluklar anaokulu oyuncak kutusu piknik masası çocuk piknik masası dış mekan ar...
İlan Talep ve Teklifleri
Eğitici Oyuncak Grupları
Anaokulu açmak isteyen ve anaokulnu yenilemek isteyen ler için cok ucuz fiyatlar ve ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Dünya standartlarında okullar kur...
İpek Star Kids firma bilgileri. İpek Star Kids adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İpek Star Kids ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İpek Star Kids Eğitim Araçları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.