İrda Tadilat

Şirket Hakkında
İrda Tadilat, İzmir ili Şehit Pilot Üsteğmen Türker Aydın 1593 Sk. No:51/b Bayraklı / İzmir adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Dekorasyon sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Melih Ozyurt dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kişiye özel mutfak banyo tasarımı 3 boyutlu görseller proje ve danışmalık anlamında geniş bir hizmet yelpazesi sumaktayız.
Alışılagelinmiş tasarımların yerine kişinin kendisine özel ve tarzına uygun tasarımı ön plana alan felsefemiz, bu alanda daha özel uygulamaları hayata geçirmeyi hedefler. Her zaman kalite ve yaratıcılığı temel alan misyonumuzla, sadece proje değil bir yaşam üretiyoruz.
www.irdatadilat.com
İletişim Bilgileri
Firma: İrda Tadilat
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Melih Ozyurt
Adres: Şehit Pilot Üsteğmen Türker Aydın 1593 Sk. No:51/b Bayraklı / İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3487012
Web Sitesi: http://www.irdatadilat.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İrda Tadilat
Kişiye özel mutfak banyo tasarımı 3 boyutlu görseller proje ve danışmalık anlamında geniş bir hizmet yelpazesi sumaktayız. Alışılagelinmiş tasarıml...
İrda Tadilat firma bilgileri. İrda Tadilat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İrda Tadilat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İrda Tadilat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.