Irk Tekstil Konf.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
1989 yılından bu yana modayı yakından takip eden firmamız üretimi kendi tesislerinde gerceklestirmektedir.Bay-bayan-çocuk ve konfeksiyon modelleriyle zerafetin ve kalitenin takipçisi olan firmamız her gecen gün daha güzele ve daha kaliteliye adım adım ilerlemektedir.
Bugün IRK TEKSTİL ürün ailesiyle, IRK Tekstil ve NEZOŞ markaları altında çeşitli ürünleriyle yurt içinde ve yurt disinda tüm dünyanin kullandiği genis bir ürün yelpazesine sahiptir.
Amacımız sizlere daha güzeli ve kaliteyi sunmak...

Irk Tekstil Konf.san.tic.ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Irk Tekstil Konf.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: OSMAN IRK
Adres: FABRIKA:Esentepe mah.kocasinan blv.keresteciler sit.no:399A kocasınankayseri MERKEZ:Camikebir cad.no:9 melikgazıkayseri
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 2401416
Web Sitesi: www.irk.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Irk Tekstil Konf.san.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Irk Tekstil Konf.san.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Irk Tekstil Konf.san.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Irk Tekstil Konf.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.