İş Güvenlik Marketi Ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Müşteri taleplerini ilk defada doğru algılayarak iş güvenliği, iş güvenlik, baret, iş ayakkabısı, iş güvenliği malzemeleri, iş güvenlik malzemeleri, iş elbiseleri fiyatları, iş eldiveni, iş güvenliği levhaları, baret fiyatları, iş güvenliği ekipmanları, iş eldivenleri gibi hizmet sunmaya gayret etmek. Talepleri doğru almak ve beklentilerini ek maliyetler sunmadan en hızlı şekilde sunmak, fiyat istikrarı sağlama, piyasa gözetiminden geçmeyen yasadışı ürünleri sitemizde yayınlamamak. iş güvenliği, iş güvenlik, baret, iş ayakkabısı, iş güvenliği malzemeleri, iş güvenlik malzemeleri, iş elbiseleri fiyatları, iş eldiveni, iş güvenliği levhaları, baret fiyatları, iş güvenliği ekipmanları, iş eldivenleri Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak, site üzerinden cevaplanamayan sorular için müşteri ilişkileri servisi sunmak, Müşteri Şikayetlerini ödül kabul ederek en kısa süre içinde çözmek. Müşteri satın alma sürecini kısaltarak, ona en yakın sanal ticaret merkezi olmak.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İş Güvenlik Marketi Ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Dilek AŞAN
Adres: Turgut Reis Mahallesi B-14 Blok No.27 Tekstilkent/Esenler - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4387325
Web Sitesi: http://www.isguvenlikmarket.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İş Güvenlik Marketi firma bilgileri. İş Güvenlik Marketi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İş Güvenlik Marketi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İş Güvenlik Marketi Ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.