İşcan Yapı Ltd Şti.

"4 mevsim tatilin adresi"

Şirket Hakkında
İşcan Yapı Ltd, Düzce ili Otel Akçakoca- Ereğli Cad. No:35 Akçakoca/DÜZCE adresinde bulunmaktadır. Firma Turizm / Otel » Otel sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Halil ÖREN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İşcan Yapı Ltd Şti.
Sektörü: Turizm / Otel » Otel
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Halil ÖREN
Adres: Otel Akçakoca- Ereğli Cad. No:35 Akçakoca/DÜZCE
Şehir: Düzce
Ülke: Türkiye
Telefon: (380) - 6114525
Faks: (380) - 6114440
Web Sitesi: www.otelakcakoca.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
75 odalı Otelimizin yenilenme çalışmaları sebebiyle, değişmesi öngörülen 75 ad.dış kapı(kasaları ile komple)75 ad.Banyo kapısı(kasaları ile komple)oda...
İlan Talep ve Teklifleri
İkinci El Otel Malzemeleri
75 odalı Otelimizin yenilenme çalışmaları sebebiyle, değişmesi öngörülen 75 ad.dış kapı(kasaları ile komple)75 ad.Banyo kapısı(kasaları ile komple)od...
İşcan Yapı Ltd firma bilgileri. İşcan Yapı Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İşcan Yapı Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İşcan Yapı Ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.