İsgtextile

Şirket Hakkında
İsgtextile, Denizli ili Organizesan 1.bolum No 14 Honaz Denizli adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Ev Tekstili sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Aaabbbccc dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Bizim iş fikrimiz, müşterimizle işbirliği gerektirmektedir. Ev tekstilinde daha iyi günlük yaşam için.
İsgtextile; 2012 yılında ev tekstine daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuştur. Kuruluşunun ilk yıllarında dokuma ile başlayan firmamız bugün ev tekstili, çocuk ve nevresim gruplarında müşterilerimize hizmet vermektedir. Tekstil sektöründe farklı ürün guruplarında müşterilerimize daha kaliteli ürünler konusunda çözüm ortağı olmaya Ulusal standartlarda EV TEKSTİLİ , ÇOCUK , NEVRESİM ve OTEL gruplarında hizmet sunmakta olan isgtextile Konusunda uzman, deneyimli yetkin Tecrübeli mühendis ve teknik kadromuzla tüm siparişlerinizi özenle iplikten havluya dönüşene kadar takip ederek Uygulamalarımızı siparişlerinize göre düzenleyerek, temiz hızlı ve etkin çözümler üretip ve kusursuz kalitedeki ürünlerimiz ile maksimum müşteri memnuniyetinizle sizleri buluşturmak için çalışıyoruz.
İletişim Bilgileri
Firma: İsgtextile
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
Yetkili Kişi: Aaabbbccc
Adres: Organizesan 1.bolum No 14 Honaz Denizli
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 1234567
Web Sitesi: www.isgtextile.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
ihracat fazlamız olan ev tekstili ( havlu bornoz nevresim ve diğer)ürünlerimiz uygun fiyattan verilir
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İsgtextile firma bilgileri. İsgtextile adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İsgtextile ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İsgtextile firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-08-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.