Işık Mühendislik

Şirket Hakkında
Firmamız, Konut ve Sanayi işletmelerinin Doğalgaz İç Tesisat işleriyle uğraşmaktadır. Mevcut ve inşaat halindeki bina ve fabrikalara Kombi, Kazan, Kalorifer, Brülör, Radyant Isıtma, Kliması, v.s. projelendirme, montaj ve işçiliklerinin yapılması, işletmelere ve otellere teknik servis hizmeti verilmektedir. Ayrıca; Seralar, Yurtlar, Konutlara LPG tesisatının ve alarm sisteminin çekimesi de firmamız tarafından yapılmaktadır

Ayrıca; FORCE YAkıt Tasarruf Tabletleri Akdeniz Satıcılığı da yapmaktadır.
Işık Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Işık Mühendislik
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
Yetkili Kişi: ALİ RIZA IŞIK
Adres: ÜÇGEN MAH. 90SK. NO:19/1 MURATPAŞA ANTALYA TEL&FAX:0.242 248 18 48 GSM:0.533 476 39 82
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2481848
Web Sitesi:
Ürünleri
Nüfusun nerdeyse %70 inin Araç sahibi olduğu ülkemizde akaryakıt fiyatlarının sürekli devasa bir şekilde artması sonucu insanlar alternatif ürünlere(L...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Işık Mühendislik firma bilgileri. Işık Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Işık Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Işık Mühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.