Işık Yayın Oyuncak

Şirket Hakkında
Firmamız Okul öncesi ve Özel Eğitim Araç ve Gereçleri imal etmekte, ayrıca anaokulu , kreş, anasınıfı , çocuk oyun alanları , rehabilitasyon merkezleri donatımı , imalatı ve satışını yapmaktadır.
Anaokulu, kreş, anasınıfı , çocuk oyun alanı, rehabilitasyon merkezi vb. iş yeri açmak , tadilatını yapmak veya dekorasyonunuzu yenilemek istiyorsanız firmamızdan mimari destek ve size özel donatım malzemesi tasarımı , üretimi ve montaj hizmetini de alabilirsiniz.
Üretimimiz ve satışımız içerisinde ; anasınıfı ve kreş dolapları , masa , ahşap sandalye , plastik sandalye , duvar süslemeleri , dolap süslemeleri , çocuk askılıkları ve ayakkabılıkları , figürlü kalorifer korumaları , merdiven korumaları , ilgi köşeleri ve oyuncakları , soft play oyun grupları , ayna , yazı tahtası , ayraçlar , çitler , beceri oyuncakları , jimnastik aletleri , ahşap oyun evleri , plastik oyun evleri , sallanan oyuncaklar , akülü oyuncaklar , pedallı oyuncaklar , dış bahçe oyuncakları , vb. çocuğa hitap eden birçok ürün bulunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Işık Yayın Oyuncak
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Çocuk Mobilyası
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Oyuncak
Yetkili Kişi: METE KAVAK
Adres: GERSAN SAN. SİT. TAHSİN KAHRAMAN CAD. NO:64 BATIKENT YENİMAHALLE
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2558349
Web Sitesi: www.isikoyuncak.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Işık Yayın Oyuncak firma bilgileri. Işık Yayın Oyuncak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Işık Yayın Oyuncak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Işık Yayın Oyuncak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.