Işıker Çelik Kapı

"Dünyayı tamamlayan ışığınız"

Şirket Hakkında
1993 yılında kurulmuş olan IŞIKER GROUP grup şirketimiz kısaca şu başlıklar altında hizmet vermektedir.Asansör kapı ve kabin imalatı, Çelik kapı imalatı, Statik toz boya fırın ve kabin imalatı, Otomasyon sistemleri kurma, Hidrofor ve genleşme tank imalatı, ECA kat kalorifer ve brilör bayiliği, Nanotherm ısı sistemleri bayiliği, Honeywell otomasyon sistemleri çözüm ortaklığı, Güneş pili bayiliği v.s. gibi alanlarda faaliyet gösteren firmamız Çelik Kapı bayilikleri vermektedir.
Işıker Çelik Kapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
çelik kapı, asansör kapı ve kabinleri, statik toz boya fırın ve kabinleri, güneş pilleri, hidrofor ve genleşme tankları, honeywell, nanotherm, otomasyon sistem ortaklığı.
İletişim Bilgileri
Firma: Işıker Çelik Kapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Ferforje
Yetkili Kişi: mustafa özkavak
Adres: org.san.böl,16.cad,no:59 melikgazi kayseri
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 3213778
Faks: (352) - 3213780
Web Sitesi: http://www.isikergroup.com
Ürünleri
KASA VE KANAT SAC KALINLIKLARI 2, 00 - 1, 5 - 1, 2 MM. KALINLIKLARINDA İMAL EDİLEN ÇELİK KAPILAR, STATİK FIRINLARIMIZDA 200 DERECEDE BOYANMAKTA VE 10 ...
İlan Talep ve Teklifleri
Çelik Kapı Bayiliği Verilecektir
Işıker group , grup firmamız bünyesindeki ürünlerden çelik kapı için yurt içinde bayilikler verecektir.
Işıker Çelik Kapı firma bilgileri. Işıker Çelik Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Işıker Çelik Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Işıker Çelik Kapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.