Işıkver Mühendislik, Sulama, Peyzaj

Şirket Hakkında
2006 yılında Ankara merkezli olarak kurulan firmamız, otomatik - manuel sulama sistemleri ve çevre düzenleme hizmetleri konularında , yurtiçi ve yurdışında, kullanıcılara hizmet vermektedir.

Bünyemizdeki uzman peyzaj mimarlarınca bitkisel ihtiyaçlara göre projelendirilen alanlar teknik personellerimizce, uygulama sefi gözetiminde, kullanıcı istekleri doğrultusunda, en kısa sürede tesis edilerek kullanıma sunulur.


Hızla betonlaşan yaşam alanları içinde, doğal alanların yeniden tesisi oldukça önemlidir. İnsan merkezli yapılması gereken bu çalışmalarda su faktörünün etkin kullanımı en önemli unsur haline gelmiştir. Bu nedenle su, ihtiyaç oranında kullanılmalı ve alana homojen olarak verilmelidir.

Aplikasyonu yapılarak kullanıma sunulan sistemler, gerekli nitelikleri taşıdığı takdirde 12 ay gibi bir süreçte kendisini amorti edebilmektedir.

Firmamız bu noktada bilgi, birikim ve tecrübesi ile devreye girerek ekonomik döngülere sahip olan sulama sistemlerinin ve planlı yaşam alanlarının oluşturulmasında etkin rol üstlenir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Işıkver Mühendislik, Sulama, Peyzaj
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Sulama
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe ve Ev Diğer
Yetkili Kişi: Eren IŞIKVER
Adres: Atasanayi 5. Cad. No: 35 İskitler
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3414016
Web Sitesi: www.isikver.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Işıkver Mühendislik, Sulama, firma bilgileri. Işıkver Mühendislik, Sulama, adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Işıkver Mühendislik, Sulama, ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Işıkver Mühendislik, Sulama, Peyzaj firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.