İsimlik Market

Şirket Hakkında
Cam her daim geçerliliğini koruyan hiçbir zaman modası geçmeyen maddedir. Durum böyle olunca camdan yapılmış ürünler ve aksesuarlarda her zaman geçerliliğini korumakta hiçbir zaman demode olmamaktadır. Masa isimliklerinin ana maddesi cam olmasından dolayı zarif ve estetik görüntü sağlamakta, özellikle ofis aksesuarlarında sıklıkla kullanılmaktadır.

İş yaşamınız ofiste, iş yerinde ya da büronuzda geçen bir kişi iseniz veya bu tarz arkadaşlarınız varsa ve hediye almanız gerekiyorsa masa isimlikleri hediyeleri en uygun olanıdır bu kişiler için. Yeni ofis yaptırıyorsanız, bir üst mevkie terfi ettiyseniz, makam odanız varsa önemli şirkette müdür, müdür yardımcı ya da CEO iseniz, bu tarz bir tanıdığınız varsa masa isimlikleri kesinlikle doğru bir seçimdir. Bu tarz ürünleri satış-pazarlama alanında iseniz yine promosyon amaçlı seçkin kişilere küçük bir armağan olarak tercih edebilir ve jest yapmış olursunuz. Böyle bir jest herkesin hoşuna gider emin olun.

Bu masa isimliğimiz klasik modellerden ve sadelikten hoşlanan kişiler için oldukça uygundur. Sadece kristal ve gümüş renginin kombinasyonu ön planda tutulmuş asil bir görüntü sağlanmıştır. Göz yormayan ve diğer ofis araç gereçleri ile kolayca uyum sağlayan masa isimliğidir. Bir adet gümüş rengi tükenmez kalem, saat, notluk kısmı ve isim/unvan yazdırılacak alan mevcut olup gereksiz ve fazlalık hiçbir şeye yer verilmemiştir. Masa isimlikleri fiyat olarak piyasaya göre oldukça uygun olup ürünümüzü tercih etmeniz halinde gönderimi de ücretsiz olarak sağlanacaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İsimlik Market
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Ofis Malzemeleri
Yetkili Kişi: Yusuf Gülsün
Adres: Selçuk Mah. Paçacı İşhanı 14/a
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 6526600
Web Sitesi: www.isimlikmarket.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İsimlik Market firma bilgileri. İsimlik Market adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İsimlik Market ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İsimlik Market firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.