İsis Limited

Şirket Hakkında
ŞİRKETİMİZ, ULUSLARARASI DENİZ TAŞIMACILIĞI TABANLI HAREKET EDEN; MÜŞTERİ PORTFÖYÜ VE ALIM/SATIM AKIŞINI TAKİP EDEBİLME OLANAKLARI SAYESİNDE İÇ/DIŞ TALEPLERİ DEĞERLENDİREBİLEN BİR TİCARET ŞİRKETİDİR. HEDEF VE İSTEKLERİNİZİ ÇALIŞMA ANLAYIŞIMIZ VE OLANAKLARIMIZLA BİRLEŞTİRMEK İSTEDİĞİNİZ HER AN BURADAYIZ.
İsis Limited
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İsis Limited
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
Yetkili Kişi: özden kaplan
Adres: Kibris Sehitleri Cad. 1478 sok. Maliki İshani No:8/401 Alsancak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4651833
Faks: (232) - 4651845
Web Sitesi: http://www.isislimited.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Nadir İçerikli Bazalt
-Fiziksel ve mekanik özellikleri ile kırık Bazalt beton içersine karıştırılmak üzere kullanılmaktadır. Betonarme ürünlerinin üretiminde eleman olarak...
İsis Limited firma bilgileri. İsis Limited adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İsis Limited ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İsis Limited firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-10-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.