Isıso Isıtma Soğutma Havalandırma

Şirket Hakkında
1975 yılından beri Endüstriyel Soğutma sistemleri üzerine faaliyet gösteren firmamız imalat zincirlerinde her yıl yenilikler ve teknolojik gelişmeler yaparak hem Türkiye ekonomisine hem de müşterilerin avantajına olumlu hizmetler sunmaktadır. Türkiye de revaçta olan Buz Paten Sahalarının Soğutulması için gerekli eksi 20oC evaparasyonda çalışabilen Chiller ( mono etilen glikol ile sirkülasyon yapan komple paket tip endüstriyel soğutma grupları ) imalatları 2007 yılından beri imalatlarımız arasında bulunmakta, hem yurtiçi hem yurtdışı pazarlarında özellikle tercih edilmektedir.

Endüstriyel ve klasik kapasitelerdeki Su Soğutma Chiller imalatlarımız üretimlerimiz 1985 yılından beri devam etmektedir. Her yıl yeni model ve teknolojik gelişmeler ile Avrupa Standartlarını yakalamakta, hatta geçmekteyiz. Ürünlerimizin kalitesi yurtdışından gelen süpervizorlar tarafından fevkalade olarak nitelendirilmektedir.

Endüstriyel tip soğuk depolar, donmuş muhafaza odaları, prefabrik panel paket tip soğuk odalar üretimlerinde kalite politikamız müşteri esasına dayanır. Müşterilerimiz arasında dondurma fabrikaları; mezbaha kesim hane; et, balık, tavuk ve benzeri ürünler; süt ve süt ürünleri; sebze meyve muhafazası gibi maddelerin muhafazasına yönelik tesisler bulunmaktadır.

Su Soğutma Kuleleri üretiminde her yıl yenilikler ile müşteri karşısına çıkan firmamız bu konuda da tüm Türkiye ve Yurtdışı pazarlarında tercih edilen firma konumundadır. Müşteri memnuniyetini ilke edinen Radyal fanlı Su Soğutma kulelerinin yanı sıra karşı akışlı cebri çekişli Su Kuleleri (bilhassa endüstriyel tesislerde 100.000 / 1.500.000 kcal/h kapasiteler) ile çift kademeli kuleler üretiminde ön sıralarda yer almaktadır. Dönüş suyunun yüksek sıcaklıklarda olduğu sistemlerde çift kademeli kuleler bilhassa tercih edilmektedir.

Firmamız standart ürünlerin imalatının haricinde müşteri taleplerine göre özel üretimlerde projelendirilmekte ve imalatlarını yapmaktadır.
Isıso Isıtma Soğutma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Isıso Isıtma Soğutma Havalandırma
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Enerji » Diğer Enerji
Yetkili Kişi: Şakir Musa
Adres: Isıso Isıtma Soğutma Klima Sistemleri İmalat Sanayi ivedik Organize Sanayi Bölgesi 1333. Cadde No:137 yenimahalle - Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3953963
Web Sitesi: http://www.isisosogutma.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Isıso Isıtma Soğutma firma bilgileri. Isıso Isıtma Soğutma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Isıso Isıtma Soğutma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Isıso Isıtma Soğutma Havalandırma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.