İski Su Deposu Temizleme Halk Sağlığı Hizmetleri

"Profesyonel Su Deposu Temizlik ve Dezenfekte Hizmeti"

Şirket Hakkında
İski Su Deposu, İstanbul ili Davutpaşa Topkapı adresinde bulunmaktadır. Firma Hizmet » Temizlik Hizmetleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Temiz İstanbul dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
T.C. Sağlık Bakanlığı Uyarıyor!

Su Depolarımızı Yılda En Az Bir Kere Temizlettirmeliyiz!

Dezenfekte ekiplerimizin bugüne kadar yapmış oldukları keşiflerde veya verilen hizmet sırasında su depolarının fiziksel temizliğini yaparken karşılaştıkları ve rapor halinde müşterilerimize sundukları bilgi formlarında su depolarımızın bir çok hastalığa davet çıkarmakta olduğunu gördük. iSKi 'nin içilebilir nitelikte olarak bizlere kadar ulaştırdığı su, su depolarımıza gelene kadar kirlenmektedir.

Özellikle bakımsız su depolarımızda oluşan yosun, kir, pas, çamur, haşereler, fare vb. hayvan ölüleri ile metal ve inşaat parçalarının oluşturduğu bakteriyel ve mayasıl rahatsızlıklara yol açmaktadır. Temiz istanbul olarak, depolardaki fiziksel kirlenmenin önüne geçmek ve depolarınızın fiziksel temizlik ve dezenfeksiyonunu sağlayarak maksimum hijyen sağlamaya çalışmaktayız.

Bu sayede kokusuz, tortusuz, daha berrak suyu nitelikli bir hale getirerek tüketmenizi hedeflemekteyiz
İletişim Bilgileri
Firma: İski Su Deposu Temizleme Halk Sağlığı Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Temiz İstanbul
Adres: Davutpaşa Topkapı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4822287
Faks: (212) - 4822237
Web Sitesi: www.iskisudeposutemizleme.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Haşere İle Mücadele Halk Sağlığı Hizmeti Ev, iş yeri, depo, fırın, market, otel, okul, fabrika, lokanta, büfe, dersane, turistik tesisle...
Deneyimli ve çalışkan Bir Ekip ile Hizmet Vermekteyiz! istanbul ve çevre illerimizde Temiz istanbul, su depolarının fiziksel temizliği ve dezenfe...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İski Su Deposu firma bilgileri. İski Su Deposu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İski Su Deposu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İski Su Deposu Temizleme Halk Sağlığı Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.