İstabreeze

Şirket Hakkında
Firmamızın 2011 yılında Altınel Enerji olarak İSTA BREEZE markası ile piyasaya sürdüğü %100 Türk malı - %100 kendi imalatımız olan rüzgar türbinleri ile İstanbul-Beylikdüzü fabrikamızda hizmetinize girmiş bulunmaktayız.

2 yıl servis ve yedek parça garantisi sunduğumuz ürünlerimiz muadillerine oranla daha yüksek performans ve dayanıklılık göstermektedir.

Şu anda satışda olan i-500 modelimiz Türkiye ve tüm dünyada müşterilerine ulaşmaya devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstabreeze
Sektörü: Enerji » Enerji Üretim
İkincil Sektörü:Enerji » Enerji Üretim
Yetkili Kişi: Volkan Keçecioğlu
Adres: Altınel Enerjı Ltd Stı. ( Istabreeze.com.tr ) b.o.s.b Mermerciler Sanayi Sit. 1.cad. No :6 / 15 Beylikdüzü / Istanbul / Türkiye a
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8812235
Web Sitesi: http://www.istabreeze.com.tr/online/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstabreeze firma bilgileri. İstabreeze adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstabreeze ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstabreeze firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-07-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.