İstanbul Cicek

Şirket Hakkında
1986 Yılında kurulmuş olan karya çiçek LTD ŞTİ. Çiçek pazarlamak ve mevcut teknolojik gelişimlerle daha etkin ve verimli yapılara dönüştürecek hizmetleri gerçekleştirmek amacıyla faaliyet göstermektedir. Dünyadaki çiçek firmalarını bir araya toplayan 2002 yılında teleflora çiçekçiler derneği üyesidir.

karya ltd şti kendini daima yenileyerek Türk çiçekçilik sektörünün gelişimine ivme kazandırmış yeniliğe açık bir firmadır.
karya Çiçek daha iyi ve daha hızlı ulaşacağı çağımızın gereği olan Internet üzerinden müşterilerinin hizmetine girmiştir
karyacicek.com hizmet verdiği kurumların memnuniyetine dayalı referanslarından aldığı güçle çalışma yapısını; büyümek, yükselmek ve güven duymak kriterleri üzerinde "Kaliteye Güven" başlığı altında yapılandırmaktadır.
www.istanbulcicek.tv



karya çiçek peyzaj san ve tic ltd şti -kuruluşudur 216 520 30 20---520 30 21 gsm 532 594 57 64


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Cicek
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
Yetkili Kişi: hasan bey
Adres: acı badem
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5203020
Web Sitesi: www.istanbulcicek.tv
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Cicek firma bilgileri. İstanbul Cicek adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Cicek ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Cicek firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.