İstanbul Doğal Taş

Şirket Hakkında
İstanbul Doğaltaş, doğaltaş konusunda sektörün önde gelen firmalarından biridir. İstanbul, Beykoz-Çengeldere ve Acarkent deki shoowroomları ile sizlere hizmet vermekteyiz. Deneyimli kadrolarımız sizlerin ihtiyacı olan Doğal taş, traverten ve kültür taş çeşitliliği ile satış, proje ve uygulama konusunda sizlerin taleplerine uygun olarak ölçüm ve projelendirme ile gerçekleştirir.

Doğal taş, traverten ve yapay taş ürünlerimizin uygulama ve döşeme işleri profesyonel ekiplerimizle gerçekleştirilmekte olup mükemmel işçiliğimiz ile duyacağınız memnuniyet bizlerin temel ilkesidir.

Ölçüm ve Projelendirmeyi bizler yapalım sizler sadece Doğal taş, traverten ve kültür taşların renk desen ve ölçülerine karar verin.

Bizde sizlere yaşanılası güzel, estetik mekanlar sunalım…
İstanbul Doğal Taş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kayrak Taşı
1-3 cm kalınlıktaki doğal kayrak taşı; duvar kaplaması, barbekü, şömine, iç mekan kaplamaları gibi dekoratif amaçlarla kullanılmaktadır. 1 tonu ile 12-13 m2 yüzey kaplanabilmektedir.

4-6 cm kalınlıktaki doğal kayrak taşı; yaya yolları, binek araç yolları, kelebek duvar yapımı, park ve bahçe düzenlemeleri, havuz kenarları, bina su basmanları gibi yerlerde kullanılmaktadır. 1 tonu ile 9-12 m2 yüzey kaplana bilmektedir.

6-10 cm kalınlıktaki kelebek duvar taş; çim arası harçsız olarak veya park ve bahçe düzenlemelerinde atlama taşı şeklinde, beton derzli olarak araç yollarında, merdiven basamağı yapımında olmak üzere değişik amaçlarla kullanılmaktadır. 1 tonu ile 5-6 m2 yüzey kaplanabilmektedir.

Harman Tuğla

Son zamanların popüler kaplama malzemesi olan harman tuğla, orijinal ve yapay olarak bizden temin edebilir yada duvarınızda eşsiz görünmesi için projlerinizde yer alabiliriz. Eski tuğla, olarakda bilinen harman tuğla, alışagelmişin dışında malzemedir.

Orijinal harman tuğlalar tam olarak yada atölyelerimizde kesilip kaplama, harman tuğla olarak kullanabilirsiniz Yapay tuğlalar için showroom larımızda renk ve doku çeşitlerini görebilirsiniz.

Ebatlı Kayrak

Alışagelmiş, kayrak görüntüsünden farklı olarak ebatlanan kayrak taşı bina bahçe olmak üzere, İç mekan duvarlarınızda, yer döşeme olarak bir çok alanda kullanabilirsiniz ve ayrıca bahçenizde Adım taş olarak kullanılmaya uygun malzemedir

Wash Beton

Değişik boyutlarda, kendi aralarında uyumlu bir görünüme sahip doğal dere çakılı, tamburlanmış taşlar, podima taşı ya da isteğe bağlı olarak çeşitli renk tonlarında doğal halde bulunan, büyüklükleri ve renkleri birbirinden farklı olan çakıl taşları barındıran, yüksek dozajlı çimento ile hazırlanmış ve yüksek basınç altında preslenere yüzeyine özel işlem uygulanmış yer döşeme malzemesidir.
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Doğal Taş
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: Ahmet Güler
Adres: F.Sultan Mehmet Cad. Görele mah. No:101 Acarkent D1 Kapısı Çavuşbaşı - Beykoz / İST
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4851500
Faks: (216) - 4851499
Web Sitesi: http://www.istanbuldogaltas.org
Ürünleri
Ebatlı Kayrak Taşları Alışagelmiş, kayrak görüntüsünden farklı olarak ebatlanan kayrak taşı bina bahçe olmak üzere, İç mekan duvarlarınızda, y...
Çita Kayrak, duvarlarınızda görmeyi hayal ettiğiniz, doğal taş için ikna olabileceğiniz tasarımdır, Ebatlarını projenize yada uygulayacağınız alana...
Kayrak Taşları 1-3 cm kalınlıktaki doğal kayrak taşı; duvar kaplaması, barbekü, şömine, iç mekan kaplamaları gibi dekoratif amaçlarla kullanılma...
Yapay Harman Tuğla Yapay tuğlalar, eski tuğla görüntüsünü yakalayan malzemedir. Renkleri iç ve dış mekanlara dayanıklı uzun süre verim alabilece...
Antik Harman Tuğla Son zamanların popüler kaplama malzemesi olan harman tuğla, orijinal ve yapay olarak bizden temin edebilir yada duvarınızda ...
İlan Talep ve Teklifleri
İstanbul Doğal Taş
İstanbul Doğaltaş, doğaltaş konusunda sektörün önde gelen firmalarından biridir. İstanbul, Beykoz-Çengeldere ve Acarkent deki shoowroomları ile ...
İstanbul Doğal Taş firma bilgileri. İstanbul Doğal Taş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Doğal Taş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Doğal Taş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.