İstanbul Emlak

Şirket Hakkında
Emlak konut istanbul tüm emlak sorunlarınızda danışmanınız olarak görevini sizlere vermiş olduğu güven duygusu ile sağlıklı olarak ve devamlı portföyünü geliştirerek sürdürmektir. Amaç Sizlere 15 yıllık bilgi, birikim ve deneyimlerimizle daha sağlıklı hizmet verebilmek ve memnuniyetinizi en yüksek noktada tutmak tek amacımızdır.Emlak sektörünün en büyük sorunu sektöre bakış açısıdır. Günümüzde emlakçılık herhangi bir mesleki, kültürel alt yapıya ve teknolojik donanıma ihtiyaç duyulmaksızın, herkesçe yapılabilecek bir uğraş görünümündedir. Türk halkı yapı olarak gayrimenkul edinmeye düşkündür.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Emlak
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: erhan
Adres: istanbul gaziosmanpaşa yıldıztabya no:3
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5632222
Web Sitesi: www.emlakkonutistanbul.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Emlak firma bilgileri. İstanbul Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.