İstanbul İğneli Epilasyon By Gökçe

"%100 etkili ve uygun fiyatlı iğneli epilasyon uygulamaları."

Şirket Hakkında
Uygulamalarımız bizzat Uzman Estetisyen Gökçe Temuçin tarafından yapılmaktadır. 2005 yılından bu yana Türkiye’nin ve İstanbul’un en büyük sağlık ve estetik merkezlerinde danışanlarına 1000lerce epilasyon, cilt bakımı, incelme, güzellik & bakım uygulaması yaptı. Uzmanı olduğu bu alanda sertifakalar alarak profesyonelliğini pekiştirdi. Genellikle Nişantaşı, Levent, Ulus ve Etiler gibi İstanbul’un en önemli ilçelerindeki en önemli klinik ve sağlık merkezlerinde uzun yıllar boyunca uzman estetisyen olarak görev aldı. 2020’den sonra kendi markasıyla ve kendi web siteleriyle uygulama yapmaya başladı.
İstanbul İğneli Epilasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul İğneli Epilasyon By Gökçe
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Lazer Epilasyon
Yetkili Kişi: Gökçe Temuçin
Adres: Rumeli Caddesi Nişantaşı / Şişli İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (553) - 9279687
Web Sitesi: https://igneepilasyon.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul İğneli Epilasyon firma bilgileri. İstanbul İğneli Epilasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul İğneli Epilasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul İğneli Epilasyon By Gökçe firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-05-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.