İstanbul Service Group

Şirket Hakkında
Temizlik Hizmetleri sektöründe hızlı bir gelişme sürecine giren İSTANBUL SERVİCE GROUP LTD, ŞTİ. olarak tüm hizmetlerimizle siz değerli müşterilerimizin destek ve takdirleri sayesinde hizmet ağımızı genişletmekten, Şirket portföyümüzü büyütüp tüm taleplerinize cevap vererek firmamızın hizmetleri ve işletmenize sunacağı kaliteli hizmet ile sizin birinci derecede yardımcınız olmaktan kıvanç ve mutluluk duyacağız.

Temizlik hizmetinin insan ve çevre sağlığı açısından ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan yönetimimiz ve bu bilinçte eğitilen deneyimli kadromuz ile yüksek kalitede ve en ekonomik hizmeti sunup çözüm ortağı olarak yanınızda yer almayı umuyoruz.

Müşteri memnuniyeti ilkesinden yola çıkan ve sizlere kaliteli bir hizmet sunarak, daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamamız için profesyonel ekibimizle 11 yıldır hizmetinizdeyiz.


İstanbul Service Group
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbul Service Group
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik
Yetkili Kişi: arzu kargin
Adres: Gümüş pala mah, galip sk, eyüp oğlu iş hanı no:2 d:4 AVCILAR İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5903490
Web Sitesi: info@isgtemizlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbul Service Group firma bilgileri. İstanbul Service Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul Service Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbul Service Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.