İstanbulda Palet,tarcan Palet,tahta Palet

Şirket Hakkında
Tarcan Palet Ticaret 2000 Yılında Mahmut Tarcan Tarafından Dolayoba/Pendikte Kurulmuştur.Kuruluş amacı çevre il ve ilçelerdeki sanayicilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve kusursuz hizmet sunmaktır.
Misyonumuz : Kaliteli ürün ve hizmetlerimizin müşterilerimizi memnun etmesi en önde gelen prensibimizdir.

Müşteri hizmetleri faaliyetlerimizi yönlendiren, daha iyi ürün ve hizmet vermemizi sağlayan önemli bir kaynaktır. Sürekli gelişme, ürünlerin hzmetlerimizin, endüstri ilişkilerimizin rekabet ve karlılığımızın anahtarıdır.

Dürüstlük ve sorumluluk bilinci, faaliyet alanımızda, iş ilişkilerinde, beşeri ilişkilerde hiçbir sınıf ev ayrımcılık gözetmeksizin kabul ettiğimiz temel prensiplerimizden biridir. Ürünlerimize bakışımız müşterilerimizin bakışı ile aynıdır.
İstanbulda Palet,tarcan Palet,tahta
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstanbulda Palet,tarcan Palet,tahta Palet
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: Mahmut
Adres: Ramazanoglu Mah.Kaynarca Cad.(Botaşın 100 Metre Yukarısı) Kaynarca/ PENDİK /İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3781856
Web Sitesi: www.TarcanPalet.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstanbulda Palet,tarcan Palet,tahta firma bilgileri. İstanbulda Palet,tarcan Palet,tahta adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbulda Palet,tarcan Palet,tahta ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstanbulda Palet,tarcan Palet,tahta Palet firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.