İstdez Su Depoları Dezenfekte

Şirket Hakkında
TEMİZLENMEYEN SU DEPOLARI TEHLİKE SAÇIYOR !!!

Düzenli olarak uzman kişilerce temizlik ve dezenfekte işlemi yapılmayan su depolarının içinde zamanla pas, tortu, toprak gibi bakteriler için uygun ortamlar oluşmaktadır. Bakteri ve mikropların depo gibi ışıksız ortamlardaki su içerisinde saatte 1.000.000 kez çoğalabildiği bilinmektedir. Olumsuz koşullar nedeniyle suyun tadı, kokusu ve rengi de bozulmaktadır.

Ayrıca dışarıdan deponun içine örümcek, solucan, fare, sinek ve böcek gibi haşereler de girebilmektedir.

Depoda bu durumda bulunan suyun kullanılması insan sağlığını önemli ölçüde tehdit etmektedir.

Beslenirken, su içerken, banyo yaparken, diş fırçalarken, meyve ve sebzelerinizi yıkarken vücudunuza yerleşen mikroplar özellikle bağışıklık sistemi güçsüz olan bebekler ve yaşlılarda hatta sağlıklı insanlar da TİFO, KOLERA, SARILIK, İSHAL ve LEJYONEL gibi hastalıklara yol açmaktadır.

Şehir suları ne kadar temiz olursa olsun depolarda beklerken kirlenmektedirler. Bu yüzden yazın ve kışın olmak üzere iki kez temizlenmelidir. Bu yönle T.C Sağlık Bakanlığı’nın çıkardığı genelgede ( Su depolarının 6 ayda bir olmak üzere temizlik ve dezenfektesinin yapılması doğrultusundadır. )

Şirketimiz depo temizlik ve dezenfektesinde insan sağlığına zararı olmayan hijyenik temizlik ve dezenfekte sağlayan resmi TSE belgeli ürünler kullanmaktadır.

Biz İSTDEZ olarak <TEMİZ SU SAĞLIKLITOPLUM DEMEKTİR> ilkesi doğrultusunda hareket edip Güçlü Kurumsal yapımızla ARGE faaliyetlerine önem veren şirketimiz, uzman personel kadrosuyla tüm İstanbul halkına profesyonelce hizmet götürebilmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İstdez Su Depoları Dezenfekte
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Kimyasalları
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Hassas Ürünler
Yetkili Kişi: ÖNDER ORHAN
Adres: YAKUPLU MH HÜRRİYET CD 67 SK NO 4-4 BEYLİKDÜZÜ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8757870
Web Sitesi: www.istdez.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İstdez Su Depoları firma bilgileri. İstdez Su Depoları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İstdez Su Depoları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İstdez Su Depoları Dezenfekte firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.