Istpek

"Önce Güven"

Şirket Hakkında
Firmamızın adı ülkemizin ve Çinin en önemli şehirleri olan İstanbul ve Pekinin isimlerinin kısaltılmış halidir. İstPek, İstanbul’dan Pekine binlerce yıldır süre gelen tarihi ipek yolunda bir köprü olma misyonunu benimsemiştir.
Globalleşen günümüz dünyasında sınırların ortadan kalkması ve dünyamızın ufak bir pazar haline gelmesiyle rekabet en üst düzeye çıkmış bulunmaktadır. Gelişmiş ülkelerde bir yandan iletişim teknolojisi hızla gelişirken, diğer taraftan da küreselleşmenin beraberinde getirdiği rekabet şartlarına uyum sağlayamayan firmalar hızla değişen yenidünya düzeninde hak ettikleri yerlere ulaşamayıp ekonomik faaliyetlerini devam ettirmede bir hayli zorlanmaktadırlar.
Türkiye pazarı, Çin mamülleri açısından hergeçen gün büyümesini devam ettirmektedir. Çinde üretilen bir ürün, genelde onlarca farklı fabrikada ve şehirde üretilmektedir. Doğal olarak her bir fabrikanın ürün kalitesi, fiyatı, üretim süresi bir birinden farklıdır. Bu noktada Çin ile ticaret yapacak olan kişilerin özellikle Çinde ticaret yapmadan önce bir ön araştırma yaptırmaları ve aranan ürünü ve kaliteyi bulduktan sonra, ürünün Çinden çıkana kadar bütün aşamalarının takibini yaptırması genele mal olmuş ve tavsiye edilen bir durumdur. Zaten hali hazırda birçok uluslararası, Amerikalı, Avrupalı, Japon ve daha birçok ülkeden danışmanlık firması Çin’in farklı şehirlerinde danışmanlık hizmeti vermektedir.
İSTPEK olarak firmalara sunduğumuz belli başlı hizmetlerimiz;
-Pazar araştırmaları,
-Numune gönderleri,
-Fabrika ziyaretleri ve ziyaret sonrası raporlama faaliyeti,
-Kalite garanti sözleşmesinin firmayla yapılarak tarafınıza bildirilmesi,
-Üretim süresi, yükleme, ödeme gibi detayların hazırlanacak olan proforma fatura ile tarafınıza bildirilmesi,
-Vermiş olduğunuz siparişlerle alakalı olarak kalite kontrollerinin, ara kontrollerin ve son kontrollerin yapılarak yükleme organizasyonun tamamlanması ve sizle olan bilgi akışının hep üst düzeyde olması olar
Istpek
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Istpek
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İthalat
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Fatih KIRAC
Adres: Tower B2104, Hi-Tech building,TianHe bei road, Guangzhou,CHINA
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Çin
Telefon: (554) - 3725391
Web Sitesi: www.istpek.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Istpek firma bilgileri. Istpek adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Istpek ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Istpek firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.