İtimat Su Armatürleri

Şirket Hakkında
1967 yılında, İtimat Pres Döküm Musluk Sanayi ve Kollektif Şirketi olarak kurulan firmamız, banyo ve mutfak armatürlerinde Türkiye’ de önde gelen üreticilerdendir. Otuz beş seneyi aşkın süredir, “ İTİMAT ” markasını üstün kalite anlayışıyla özdeşleştiren firmamız yerli üreticiler arasında saygın bir yere sahiptir.

İstanbul Bayrampaşa’ da toplam 4500 m2 kapalı alanda üretimine devam eden firmamız kuruluşundan bu yana üretim hacmini arttırarak Türk sanayiine hizmet etmektedir. İstanbul Karaköy’ deki merkez binamızda idari bölümlerimiz yer almaktadır.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Türkiye Makine Mühendisleri Odası Birliği (TMMOB) üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren firmamız Türk Standartları Enstitüsü Kurumu (TSE) normlarına uygun üretim yapmaktadır.

“Üstün Kalite”, “İleri Teknoloji ile Üretim”, “Sınırsız Hizmet” felsefelerinin oluşturduğu vizyonumuzla her geçen gün yurtiçinde ve yurtdışında satış hacmimizi arttırmaktayız. 1995 senesinde ilk ihracatını gerçekleştirerek dış piyasalara açılan firmamızın öncelikli amaçlarından biri de uluslararası ticaret hacmini arttırmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İtimat Su Armatürleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
Yetkili Kişi: İsmail Meydancı
Adres: Topçular Mah. Karakol Sk. No:4 Rami / Eyüp
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6130656
Faks: (212) - 6121139
Web Sitesi: http://www.itimat.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İtimat Su Armatürleri firma bilgileri. İtimat Su Armatürleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İtimat Su Armatürleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İtimat Su Armatürleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.