İxir İstanbul Promasyon

Şirket Hakkında
    İxir istanbul başarılı kadrosu, tecrübesi, iş disiplini ve özel ekipmanlarımızla özel ve kurumsal organizasyonlarınızı , Firma nızı tanıtmanızda etkili olan promasyon çalışmalarınızda ve Kurummsal Grup Sağlık ve Hayat Sigortalarınızda AIG Hayat olarak en iyi hizmeti vermeyi amaçlar.    Kurumsal ve Bireysel işlerinizde sizlerle birlikte güzel işlere imza atmak dileğiyle.... Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
İxir Organizasyon
İxir Promasyon
AIG Hayat Sigorta


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Promasyon daki amacımız ;
Siz müşterilerimiz için hedef kitlenize ulaşmanızda sundugunuz ürün ve hizmetlerinizi tanıtmanız ve pazarlamaniz amacı ile etkili bir tanıtım yolu sunuyoruz.
Tanıtımınızı az maliyetle etkili şekilde yapabilmeniz için Ürün seçiminde dikkat ettiğimiz en önemli hususlar; ürünlerimizin farklı, fonksiyonel, uzun süre kullanabilir   olması, fiyat-kalite dengesinin doğru kurulmuş olmasıdır.
Fatura, İrsaliye, tahsilat makbuzu , katalog, broşür, dergi, afiş, el ilanı, kartvizit, antetli kağıt, zarf, cepli dosya, klasör, etiket, kutu, sticker, davetiye, takvim, ajanda vs. vs. gibi matbaa işlerinde firmamız amatör ruh ve profesyonel iş bitiriciliğiyle kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: İxir İstanbul Promasyon
Sektörü: Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
Yetkili Kişi: BANU SEZGİN
Adres: etıler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2657565
Faks: (212) - 2657401
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kalıtelı Ve Uygun Fıyat Garantisi İle
Fatura, İrsaliye, tahsilat makbuzu , katalog, broşür, dergi, afiş, el ilanı, kartvizit, antetli kağıt, zarf, cepli dosya, klasör, etiket,...
İxir İstanbul Promasyon firma bilgileri. İxir İstanbul Promasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İxir İstanbul Promasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İxir İstanbul Promasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-11-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.