İzel Kimya San Tic A.ş.

Şirket Hakkında
İzel Kimya A.Ş boya ve vernik sanayisinde yaygın olarak kullanılan sentetik reçine ihtiyacını karşılamak için 1996 yılında faaliyetlerine başladı.
2009 yılından itibaren, şartların da değişmesiyle şirket kendini daima yeniledi. İzel Kimya bu yıla kadar Kurtköy’de ki binasında faaliyetlerine devam ediyordu. İşletme artan talepleri karşılayamamasından dolayı 2011 yılında Dilovası’nda ki modern binasına taşındı.

Şuanda şirket toplamda 10000 metrekare alana kurulmuş olup 8500 metrekaresi kapalı alanında 40000 ton üretim gerçekleştirebilmektedir. Üretim imkanlarını kolaylaştırabilmek için işletmenin büyük bir depolama alanı mevcuttur.
İzel Kimya çok sayıda vernik ve boya üreticisine büyük ya da küçük demeden hizmet vermekte ve bu alanda ileri konumda bulunmaktadır. Bu sebeple yüzey işlemleri için faaliyet gösteren firmalar şirketin eşsiz hizmeti ile sunduğu mamüllerini talep etmektedir.Aynı zamanda firmaların özel teleplerine de hususi çalışmalar ile cevap veren İzel Kimya artık bilinen bir marka olmustur.Şimdilik %15’lik üretimini ihraç eden şirket üç kıtada özellikle Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler ve Avrupa’da bilinen bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.
İzel Kimya Türkiye’de yalnızca Alkid Reçinesi üreten tek şirket ve üreticisi konumundadır. Şirketin başarısının arkadasındaki sebep, müşterilerine sunduğu yüksek kaliteli mamuller ve en iyi servis imkanıdır. Bu kaliteyi sunmak için üretimin her aşaması kademe kademe sürekli kontrol altında tutulmakta , alanında uzman mühendisler ve ve çalışanlar tarafından yapılan kontroller, hammaddeden lojistik için hazırlanmış olan izole tank ve varillere kadar gerçekleştirilmektedir. Bu kalite İzel Kimya’yı her geçen gün daha akılda kalıcı bir noktaya taşımaktadır.

İzel’de Sürdürebilirlik

İzel Kimya’nın sürdürebilirlik stratejisi, mevcut ve yeni nesillere parlak yaşamlar oluşturmak için şirketin misyonu ile güçlü şekilde bağlıdır. İzel Kimya gelecek yıllarda sürdürebilirliğin esas ve değerlere yön vereceğine inan
İzel Kimya San
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzel Kimya San Tic A.ş.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Boya
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
Yetkili Kişi: suat çelik
Adres: GEBKİM V Kimya Organize Sanayi Bölgesi Çerkeşli Köyü Yolu Üzeri Kocabayır Tepe Mevkii İbrahim Başaran Caddesi No:9 Posta Kodu: 41455 Dilovası / KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 7542233
Web Sitesi: www.izelkimya.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzel Kimya San firma bilgileri. İzel Kimya San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzel Kimya San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzel Kimya San Tic A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.