İzmir Prekast

Şirket Hakkında
İzmir Prekast, İzmir ili Urla adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Aras Baydemir dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Fiber Takviyeli Beton Cephe Sistemleri

İzmir Prekast'ın cephelerde uyguladığı izolasyonlu ve hafif cephe panelleridir.
İçinde uyguladığı benzersiz karkas sistemi ve özel hafifleştirici beton katkıları sayesinde binaları dış duvarın getirdiği gereksiz yüklerden kurtarır, döşeme üzerinden bağlandığı için yapıncılara yer kazandırır.
Hızlı montajı sayesinde zamandan tasarruf etmenizi sağlar.
Dünyada kendini kanıtlamış gelişmiş projelerin tümünde kullanılan bu sistem yapı tasarımı ve uygulaması konusunda rakipsiz bir sistemdir.

Isı Yalıtımlı Prekast Cephe Panelleri

Precast cephe panelleri alışıla gelmiş cephe kaplama sistemlerinin yerine, estetik ekonomik ve zamandan kazanç sağlayan, ısı, ses yalıtımlı ve yangına dayanıklı olması istenilen desen renk ve ölçülerde üretilebilmeleri hızlı ve ekonomik montaj olanağı, hafifliği ve estetik yapısıyla projelerinizde farklılık yaratmaktadır. Ülkemizde ve diğer ülkelerde inşaat sektörünün önde gelen uygulamalarından biridir.
Her türlü mimari detay çözümüne olanak sağlar, mükemmel ses, ısı ve su izolasyonu sağlar, istenilen renk ve yüzey dokusunda üretim yapılır, deprem güvenliği sağlar, %70 oranında enerji tasarrufu sağlar,hafiftir, dış etkenlere mükemmel dayanım sağlar, hızlı ve güvenli montaj olanağı sağlar.

Çelik Karkaslı Prekast Cephe Kaplamaları

1cm den 3 cm ye kadar değişen kalınlıklardaki prekast betonun kalıplandırılarak arkasındaki profiller yardımıyla cepheye tutturulması sağlanan kalıplanması kolay kolaylıkla her türlü desenin verilebildiği uzun ömürlü bir dış cephe malzemesidir.
Taşıma sorunu yaratmayan her boyutta her geometrik şeklin uygulanabildiği ürünlerimiz çözümsüz kalan tasarımların kurtarıcısı olmaktadır. Binaların maruz kaldığı deprem ve rüzgar yüklerine yüksek performans gösteren panel betonlar kalitenin istendiğ
İletişim Bilgileri
Firma: İzmir Prekast
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Aras Baydemir
Adres: Urla
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (555) - 5089898
Web Sitesi: www.izmirprekast.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzmir Prekast firma bilgileri. İzmir Prekast adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzmir Prekast ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzmir Prekast firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.