İzzet&yakar Müzik Hizmetleri

Şirket Hakkında
İZZET&YAKAR TARİHÇE

1992 yılında İzzet İ. BİTON ve Yakar ALLEVİCİ beraberliği ile temeli atılan İzzet&Yakar Müzik Hizmetleri bilgi, tecrübe, farklı ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörün önde gelen firmaları arasına girmiştir. 1996 yılında ses ve ışık sistemlerine yaptığı yatırımlarla ve 2006 yılın da İstanbulun sayılı Düğün ve Event Disc-Jockeyi ve Müzik Production konusunda uzman Murat Mazliyah bünyemize katıldıktan sonra hedeflerini ileri boyutlara taşıyan İzzet&Yakar Müzik Hizmetleri müşterilerine her zaman en iyisini sunmayı kendine amaç edinmiştir.

“Detaylar mükemmelliği oluşturur” felsefesiyle hareket ederek birlikte çalıştığı kişi ve kurumların özel günlerini daha özel kılmayı amaçlamış ve başarmıştır. Amatör çalışma ruhu ve profesyonelliği birleştiren İzzet&Yakar Müzik Hizmetleri, uzman kadrosu ve farklı çözümler üretme yeteneği ile müşterilerinin her zaman yanında olmuş ve onların mutluluğunu sağlamıştır.

Çünkü İzzet&Yakar Müzik Hizmetleri mutlu anlar yaratır…


MİSYONUMUZ

Bireysel ve kurumsal müşterilerimizin farklı yaşam biçimlerine uygun, müşteri odaklı kusursuz bir hizmet vererek onların mutluluklarını sağlamak.

VİZYONUMUZ

Müşteri odaklı hizmet anlayışımız ve yenilikçi yapımız sayesinde hizmet kalitesini yükseltmek ve sektörün önde gelen firmalarından biri olmak.


İzzet İ. BİTON
izzetbiton@izzetyakar.com
+90 532 231 7595

HİZMETLERİMİZ

Müzik / Disc - Jockey (DJ)
Ses ve Işık Sistemleri
Digital Video Çe
İzzet&yakar Müzik Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İzzet&yakar Müzik Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: izzet biton
Adres: Fulya Mahallesi Yeşilçam Sokak No: 13 Meriç Konak 6 34394 Mecidiyeköy İSTANBUL - TÜRKİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2756769
Web Sitesi: www.izzetyakar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İzzet&yakar Müzik Hizmetleri firma bilgileri. İzzet&yakar Müzik Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İzzet&yakar Müzik Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İzzet&yakar Müzik Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.