Jetservis

Şirket Hakkında
Ülkemizdeki solo ve ankastre beyaz eşya, klima sektörü doğrultusunda 2005 Yılında kurulan, yurtiçinde Satış Sonrası servis hizmetleri dalında danışmanlık ve uygulama işiyle İstanbul Merkez ofisinde hizmet veren şirketimiz; bu sektördeki gelişmeyi dikkate alarak , sektöre farklı giriş yapmıştır. JETSERVİS adı altında yurt genelinde markadan bağımsız servis konularında ithalatçı yada üretici firmalara destek olmuştur. Şirketimiz genç, dinamik, eğitimli ve deneyimli kadrosuyla; firmaların Satış Sonrası Hizmetler ile ilgili ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak için danışmanlık, planlama , personel ve işletim mantığıyla müşteri ihtiyaçları doğrultusunda destek hizmetleri vermektedir.



JETSERVİS , 2005den bu yana birçok şirkete kaliteli ve güvenilir teknik servis ve saha operasyon hizmeti sunmaktadır. Türkiyede ve Kıbrıstaki birçok servis noktası ve uzman teknik kadrosu ile, marka bağımsız solo ve ankastre beyaz eşya cihazlarına saha hizmeti, bakım - onarım servisi sunmaktadır. JETSERVİS personeli, montaj, eğitim, bakım ve servis dahil olmak üzere geniş bir yelpazede , kaliteyi ön plana çıkartarak garantili ve güvenilir destek hizmeti vermektedir.



"Müşteri memnuniyeti" ilkesinden yola çıkan JETSERVİS, markanızın Satış Sonrası Hizmetleri için esnek çözümler sağlamaktadır. Ayrıca müşterilerinin ürünlerinin "tercih edilen" olmalarına yönelik saha destek çalışmaları hizmeti de vermektedir.



Teknolojik altyapısı müşteri taleplerini en kısa sürede a
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Jetservis
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Tahir Nadi Günal
Adres: NG Grup Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Büyükdere Cad. Kervangeçmez Sok. No:10/4 34387 Mecidiyeköy/İSTANBUL Vergi Dairesi: Zincirlikuyu Vergi No: 631 054 4183
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2122262
Web Sitesi: www.jetservis.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Jetservis firma bilgileri. Jetservis adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Jetservis ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Jetservis firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.