Joke Kalıp Parlatma

Şirket Hakkında
Firmamız metal yüzeylerin işlenmesinde, tesviyesinde, kaynaklamasında ve bitirme işlemlerinde mutlak çözümler üreten Alman menşeli, sektörün lider şirketidir. Özellikle kalıp parlatma ve yüzey işlemlerinde, zaman ve maliyet tasarrufu yaratan etkin ürünlerimizi siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Diprofil ürünleri, Gesswein ürünleri, kalıp parlatma macunları (elmas pastalar), gaztaşı, keçe, Eneska ultrasonic makinalar gibi kullanışlı ve aranan ürünlerimizin detaylı olarak tanıtıldığı kataloğumuzu www.kalipparlatma.com adresinden indirebilirsiniz.

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
Joke Kalıp Parlatma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Joke Kalıp Parlatma
Sektörü: Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
Yetkili Kişi: Kerem Güler
Adres: İkitelli OSB Eskoop San. Sitesi C3 Blok No:85/87
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6711564
Web Sitesi: www.kalipparlatma.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Joke Kalıp Parlatma firma bilgileri. Joke Kalıp Parlatma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Joke Kalıp Parlatma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Joke Kalıp Parlatma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.