Joke Türkiye

"KALIP PARLATMA ARTIK ÇOK DAHA KOLAY ve KALİTELİ"

Şirket Hakkında

Joke Türkiye


Firmamız metal yüzeylerin işlenmesinde, tesviyesinde, kaynaklamasında ve bitirme işlemlerinde mutlak çözümler üreten Alman menşeli, sektörün lider şirketidir. Özellikle kalıp parlatma ve yüzey işlemlerinde, zaman ve maliyet tasarrufu yaratan etkin ürünlerimizi siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Diprofil ürünleri, Gesswein ürünleri, kalıp parlatma macunları (elmas pastalar), gaztaşı, keçe, ultrasonic makinalar gibi kullanışlı ve aranan ürünlerimizin detaylı olarak tanıtıldığı kataloğumuzu www.joketurkey.com adresinden indirebilirsiniz.

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
Joke Türkiye
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Joke Türkiye
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: kerem güler
Adres: İkitelli OSB Eskoop Sanayi Sitesi C3 Blok No:85/87 Küçükçekmece İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6711564
Faks: (212) - 6712164
Web Sitesi: www.joketurkey.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Joke Türkiye firma bilgileri. Joke Türkiye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Joke Türkiye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Joke Türkiye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.