Jonsunsport

Şirket Hakkında
1964 yılında SIHHAT KORSE adıyla kurulan firmamız. Türkiyede ilk korse, bandaj ve dizlik üreten firma olup. 1990 yılı itibariyle jonsun sport.' adıyla faaliyetine devam etmektedir.
Bu tarihten günümüze kadar hızla gelişen üretim ve satış potansiyeliyle spor sektörüne hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.
JONSUN SPORT, bünyesinde ürettiği yüzün üzerinde ürün ve tecrübesi ile 50 yıla aşkındır, Türk sporuna hizmet etmektedir. Bu yüzden her yıl spor mağazaları, kulüpler, okullar, spor salonları ve resmi kurumlar JONSUN SPORT’u tercih etmektedir.
Spor ve tekstil camiyasının , en eski üreticilerinden olup. Ayrıca sporla ilgili her türlü üretimimizin haricindeki malzemeleri de, en uygun fiyatlarla alıcılarımıza temin etmekteyiz.
Jonsunsport
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Jonsunsport
Sektörü: Tekstil / Giyim » Spor Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çorap
Yetkili Kişi: Alp
Adres: Çağlayan Park Caddesi Levent Sokak no:10 Kat:1 çağlayan / Kağıthane / İst
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2405270
Web Sitesi: http://www.jonsunsport.com/index.html
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Jonsunsport firma bilgileri. Jonsunsport adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Jonsunsport ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Jonsunsport firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.