Kaan Makina

Şirket Hakkında
KAAN MAKİNA, sıra dışı olmanın Dünya’nın geleceğini tayin edecek yüksek teknolojik ürünler ve sistemler geliştirmek düşüncesiyle amaç ve çalışma alanlarına uygun olarak kurulmuş AR-GE odaklı bir şirkettir. Uzman kadrosu, verimli iş planlaması ve AR-GE’ye dayalı projeleri ile sürekli ilerleyen, teknik altyapısını sürekli geliştiren ve güçlenen, başarı ve hizmetin kaynağının insan gücü ve zekası olduğu bilinci ile yatırımlarını insan odaklı olarak geleceğe yapan, yenilikçi girişimci bir firmadır.

KAAN MAKİNA’nın hedefi AR-GE projeleri hazırlayıp bu projeleri hayata geçirerek, elde edilen ürünleri Türkiye ve tüm Dünya’da pazarlayarak sektöründe lider olmak, ürünlerde ve kurduğu sistemlerde yakaladığı kalitenin sürekliliğini ve güvenilirliğini sağlamak ve geliştirmek, müşteri hizmetlerini zamanında karşılayabilmek ve yeni müşteriler kazanmaktır.

Kaan Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kaan Makina
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: KAAN MAKİNA
Adres: İ.O.S.B. DEMİRCİLER SAN. SİT. E2 BLOK NO:388 BAŞAKŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5494112
Faks: (212) - 5497153
Web Sitesi: www.pvcmikser.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kaan Makina firma bilgileri. Kaan Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kaan Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kaan Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.