Kadıoğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret A.ş.

Şirket Hakkında
Müşterilerine en üst düzeyde değerler yaratarak onların memnuniyetini ve başarılarını artırma vizyonuyla yola çıkan KADIOĞLU Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1982 yılında döküm sektörüne döküm kumu katkı maddesi olan Taşkömür Tozu’nu imal etmek üzere kurulmuştur.
Firmamızın mikronize kömür tozu konusunda edindiği bilgi birikimi, teknik personel ve teknik ekipmanlar sayesinde döküm tesislerinin talepleri doğrultusunda olacak şekilde üretim yapması, uygun ve makul fiyat politikası, kullanım desteğinin eksiksiz sağlanması, Türkiye’nin belli başlı döküm firmaları tarafından tercih edilmemizi sağlamaktadır.
Kuruluşundan bu yana üretimini TSE standartlarına uygun olarak üretmeye başlayan firmamız, 2002 yılında Kalite Yönetim Sistemini kurmuş ve Bureau Veritas (BV) tarafından Kalite Yönetim Sistem Belgesi almıştır. 11 Kasım 2009 tarihindeki denetimimizde ISO9001 Kalite Yönetim Sisteminin 2008 versiyonuna geçişimiz gerçekleşmiştir. Firmamız üretimini bu standartlar çerçevesinde üretmeye ve tüketiciye sunmaya devam etmektedir
Taşkömür Tozu (Döküm kumu katkı maddesi)
Taşkömür Tozu, hammaddesi koklaşabilir özelliğe sahip lavarlı (kömür harici; taş, toprak, odunsu vs. yabancı malzemenin ayrıştırma işlemi) 0-50mm ithal veya yerli taş kömürüdür.
Firmamız üretim mamulü, döküm fabrikalarında, döküm parça yüzeyi kalitesini artırmada yüzde yanıcı maddeyi ayarlamak için kullanılır.
Döküm kumu katkı maddesi olarak kullanılan Taşkömür Tozu TSE belgeli olup, TS 5123 standardı kalitesinde tüketicilerin spesifik taleplerine göre kimyasal ve fiziksel analiz değerlerine uygun olarak üretilir. Üretim uygunluğu firmamız bünyesindeki laboratuarda titiz bir şekilde kontrol edilir. Taşkömür Tozu bileşiminin kimyasal ve fiziksel analizleri bu standarda uygun olarak yapılmaktadır.
Kadıoğlu Madencilik Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kadıoğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret A.ş.
Sektörü: Maden ve Metal » Döküm Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: TURGUT BENEK
Adres: KURTULUŞ MAHALLESİ YENİ SANAYİ BÖLGESİ NO:78 MERKEZ - KARABÜK
Şehir: Karabük
Ülke: Türkiye
Telefon: (370) - 4241050
Faks: (370) - 4156650
Web Sitesi: http://www.kadioglumaden.com.tr
Ürünleri
Taşkömür Tozu, hammaddesi koklaşabilir özelliğe sahip lavarlı (kömür harici; taş, toprak, odunsu vs. yabancı malzemenin ayrıştırma işlemi) 0-50mm i...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kadıoğlu Madencilik Sanayi firma bilgileri. Kadıoğlu Madencilik Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kadıoğlu Madencilik Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kadıoğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.