Kahraman Sarsılmaz Makina San. Ve Tic. Ltd.şti.

Şirket Hakkında
KAHRAMAN SARSILMAZ MAKİNE, kurulduğu 1987 yılından bu yana siparişe dayalı çelikhane, haddehane ve her türlü yedek parçaları imal etmektedir. Tamir işleri yapmak amacıyla tek bir torna ile işe başlayan firmamız zamanla kendini geliştirerek bölgemizde bulunan fabrika ve limanların ihtiyaçlarına göre değişik ünitelerine eksiksiz ve sorunsuz imalat tamir ve bakım işleri yaparak teslim etmiştir. Şu anda torna, freze makine parkı ile imalat montaj ve sanayi ürünleri ticareti ile faaliyetlerine İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde 2500 m 2 kapalı alanda devam etmektedir.

Firmamız, gelişen teknolojiye göre makine parkuruna yapmış olduğu yatırımlarlarıyla esnek üretim hatlarının kapasitesini artırmıştır.
Proje ve numune esasına dayalı olarak her türlü makine ve parçalarının model, döküm, çelik yapı ve talaşlı imalatını teknik standartlar aralığında (ölçü hassasiyeti, malzeme analizi, ısıl işlem) imal etmektedir.

KAHRAMAN SARSILMAZ MAKİNE, müşterileri nezdinde sağladığı güvenle kısa zamanda çok fazla yol almayı başarmıştır. Bölgesinde ve iskenderun ‘da tanınan ve imalat sektöründe adından söz ettirmeye başlayan bir firma haline gelmiştir.
Müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine en uygun çözümleri geliştiren ve her aşamada memnuniyeti sağlayarak imalatta kalitenin öncüsü olmuştur.
Şirketimiz, aldığı işi söz verdiği günde bitirmeyi, siparişleri çabuk yerine getirmeyi kaliteden ödün vermeden gerçekleştirmeyi ilke edinmiştir. Büyük proses teknoloji çeşitlerimiz sayesin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kahraman Sarsılmaz Makina San. Ve Tic. Ltd.şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Makina Parçaları
Yetkili Kişi: HALİL İBRAHİM SARSILMAZ
Adres: ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İŞ MERKEZİ NO:13-14 SARISEKİ İSKENDERUN HATAY
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (326) - 6563320
Web Sitesi: www.sarsilmazmakina.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kahraman Sarsılmaz Makina firma bilgileri. Kahraman Sarsılmaz Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kahraman Sarsılmaz Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kahraman Sarsılmaz Makina San. Ve Tic. Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.