Kaizen Sertifikasyon

Şirket Hakkında
Kaizen; ISO 9001 başta olmak üzere Yönetim Sistemleri ve CE konusunda belgelendirme ve eğitim faaliyetlerinde bulunan bir kuruluştur.

Kaizen; Belgelendirme ve Eğitim hizmetlerinde uzmanlaşmış, profesyonel kadrosu ile her türlü müşteri isteklerini karşılayabilecek yeterliliktedir.

Kaizen; Belgelendirme ve eğitim hizmetlerini gerçekleştirirken kalite odaklı çalışmalarıyla sürekli iyileştirmeyi hedef edinmiştir.

Kaizen; Onaylı ve kayıtlı baş tetkikçi, tetkikçi ve uzmanları ile firmalara katma değer katıcı denetim, belgelendirme ve eğitim hizmetleri sunmaktadır.

Kaizen; Tarafsızlık, bağımsızlık ve gizlilik prensipleri ile müşterilerinin güven kaynağıdır.
Kaizen Sertifikasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kaizen Sertifikasyon
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: Reha Melih Uslubaş
Adres: Cevizli Mh. Bağdat Cad. 454/12 Maltepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4429856
Web Sitesi: www.kaizen.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kaizen Sertifikasyon firma bilgileri. Kaizen Sertifikasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kaizen Sertifikasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kaizen Sertifikasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.