Kale Temizlik Şirketi

Şirket Hakkında
Kale Temizlik Şirketi olarak profesyonel ve kurumsal temizlik hizmeti vermekteyiz. Kale temizlik şirketi ev, ofis, inşaat sonrası, dış cephe, cam temizliği gibi bir çok alanda temizlik hizmeti veriyoruz. Personellerimiz temizlik hizmetleri için ayrı ayrı her kategoride eğitilmiştir. Bunlarla birlikte kurumsal personel temin hizmetleri de şirketimiz tarafından sağlanmaktadır. Vermiş olduğumuz temizlik hizmetlerinde memnuniyet garantisi olarak çalışılmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kale Temizlik Şirketi
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Ofis Temizlik
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Can Koçkirli
Adres: Yakuplu Mah. Başkent Cad. No 20 Beylikdüzü / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 9093264
Web Sitesi: http://www.kaletemizliksirketi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kale Temizlik Şirketi firma bilgileri. Kale Temizlik Şirketi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kale Temizlik Şirketi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kale Temizlik Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.