Kamateks Makine Teks.snt.esr.san Ve Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Kamateks Makine Sanayi Ltd. Şti. 35 yılı aşkın süredir Helezon Tel Örme makineleri (Bahçe Çit Teli) sektöründe üretim yapmaktadır. Tamamiyle firmamızın buluşu olan patent ve lisans korumalı makine ve ekipmanlarımız, dünya çapında geniş bir pazara sahiptir. Tel Örme kalıp ve ekipmanlarının tümü imalatımız dahilindedir. Üretim kalitemiz ISO-9001-2008, CE, TSE, COPYRİGHT, PATENT ve FAYDALI MODEL belgeleri ile tescillidir.
Kamateks Makine Teks.snt.esr.san
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kamateks Makine Teks.snt.esr.san Ve Tic.ltd.şti
Sektörü: Makina » İş Makinaları
Yetkili Kişi: HARUN TURAN
Adres: silivrikapı cad. dokurhan no:28 Kocamustafapaşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5852625
Web Sitesi: www.kamateks.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kamateks Makine Teks.snt.esr.san firma bilgileri. Kamateks Makine Teks.snt.esr.san adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kamateks Makine Teks.snt.esr.san ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kamateks Makine Teks.snt.esr.san Ve Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.