Kapadokya Spa

Şirket Hakkında
Kapadokya SpA’nın başlıca amacı Türkiye ve Şili, uzun vadede de Latinamerika ve Türkiye’nin birbirine yaklaşmasını kolaylaştırmaktır. Şili ile ticari ilişkileri geliştirmeyi düşünüyorsanız, doğru yerdesiniz.

Türkiye – Şili Serbest Ticaret Anlaşması (STA) iki ülkede yatırımlara ilginç bir alan açmasıyla beraber, Türk şirketlerinin genelde Amerika kıtasına açılmasına da olanak sağlayacaktır.

Şimdi şirketimiz Kapadokya SpA aracılığı ile Şili ve Güney Amerika ile ilişkilerinizi geliştirerek daha da büyüyebilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kapadokya Spa
Sektörü: Hizmet » Pazarlama
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik Makineleri
Yetkili Kişi: Onur Erdemir
Adres: Alvarez Condarco 122
Şehir: Santiago
Ülke: Sili
Telefon: (562) - 9790423
Web Sitesi: www.turquia-network.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kapadokya Spa firma bilgileri. Kapadokya Spa adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kapadokya Spa ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kapadokya Spa firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.