Karaca Bilişim Ve İnternet Hizmetleri

Şirket Hakkında
Karaca Bilişim ülkemizdeki e-ticaret alt yapısındaki eksiklikleri göz önünde bulundurarak kurulmuştur. En nitelikli e-ticaret sistemlerinin bile 200-400 $ a satıldığı Avrupa ve Amerika kıtası ülkelerinde küçük ve orta ölçekli işletmeler e-ticaretten paylarını fazlaca almaktadır. Ancak ülkemizde bilişim sektörü, alt yapısızlıktan ve müşteri bilincinin az olmasından dolayı gelişememiştir.

Piyasadaki bu boşluğu fırsat bilen birçok firma belkide benzerine rastlanmayan bir şekilde geliştirdikleri e-ticaret yazılımlarını kiralama şeklinde piyasaya faiş fiyatlardan sunmaktadırlar. E-ticaret sitesi ile bir kazanç elde etmeyi planlayan girişimciler en az 6 aylık süreci sistemin kullanımını ve reklam kampanyalarını düzenlemekle geçirmekteler ve sonuç olarak toplam ciroları çoğu zaman yazılıma verdikleri ücrete bile ulaşamamaktadır.

Karaca Bilişim olarak maaliyetleri minimuma indirerek internet girişimcilerine fırsatlar sunmak istiyoruz.

2005 yılından bu yana Karaca Bilişim in kurucuları tarafından birçok e-ticaret projesi faaliyete geçirilmiştir. 4 yıllık deneyimimizi sizlerele paylaşmaktan gurur duyoruz.

Karaca Bilişimden alacağınız web yazılımlarında piyasadan farklı olarak aşağıdaki avantajlardan faydalanacaksınız;

1. Kaynak dosyaları ile birlikte size teslim edilir. Bu nedenle yazılıma yıllık yenile ücreti ödemezsiniz.
2. Standart tasarım kalıpları kullanmak zorunda değilsiniz. Siteniz satacağınız ürün grubuna yada mağaza formatınıza uygun şekilde tasarl
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karaca Bilişim Ve İnternet Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Okan Yılmaz
Adres: selçuklu mahallesi 102 17
Şehir: Sivas
Ülke: Türkiye
Telefon: (346) - 2271555
Web Sitesi: www.karacabilisim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Sitenizin Sayfalarını Kolayca Düzenleyin Kobi Web Sitesi Paketi sayesinde sitenizin bütün sayfalarını kolayca düzenleyebileceksiniz. Bu sayede süre...
1 Gb Linux Web Alanı 10 Gb / Ay Trafik 10 Adet Pop3 Email Ücretsiz Kurulum Ürünlerinize Özel Tema Sınırsız Ürün Ekleme ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karaca Bilişim Ve firma bilgileri. Karaca Bilişim Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karaca Bilişim Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karaca Bilişim Ve İnternet Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.