Karaclubb Karaoke Organizasyon Ve Kiralama Hizmetleri

Şirket Hakkında
Karaclubb Karaoke Etkinlik Organizasyon ve Kiralama uzmanıdır. Kongre, fuar, açılış, bayi toplantısı, ürün lansmanı, tanıtım, personel gecesi, ödül töreni, alışveriş merkezi etkinliği, yaşgünü, kına gecesi, nişan, düğün, parti ve gece eğlenceleri organizasyonlarınıza Karaoke ile neşe katıyoruz. Artık mavi ekran üzerinde karaoke yapmaya mahkum değilsiniz. Arşivimiz başka hiçbir firmada olmayan kalitede video klipli, animasyonlu ve orijinal altyapılıdır. Karaoke eventiniz bizimle tam hedefine ulaşır.

2000 Türkçe, 5000 İngilizce, 4500 Fransızca, 4500 Rusça, 3500 İtalyanca, 1000 İspanyolca, Portekizce, Yunanca, Almanca karaoke şarkılar. Dilerseniz DJ Performans ve değişik aktiviteler, workshoplar.

Karaoke’nin uzmanı ile tanışmak istiyorsanız, web sitemize uğramanız yeterlidir…
Karaclubb Karaoke Organizasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karaclubb Karaoke Organizasyon Ve Kiralama Hizmetleri
Sektörü: Diğer Sektörler » Özel Günler
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: Mesut Karaarslan
Adres: Büyükdere Cad. Naci Kasım Sok. 6/A Mecidiyeköy - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3563322
Web Sitesi: www.karaclubb.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karaclubb Karaoke Organizasyon firma bilgileri. Karaclubb Karaoke Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karaclubb Karaoke Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karaclubb Karaoke Organizasyon Ve Kiralama Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.