Karaelmas Kömürcülük

Şirket Hakkında
TOPTAN KABUK SATICILARINA BAYİLİK VERİLİR. YÜKSEK TONAJDA SİPARİŞLERİNİZ 3 GÜN İÇİNDE ADRESİNİZE TESLİM EDİLİR.YURT DIŞINA SATIŞLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR. EKMEK FABRİKALARI VE YAKIT KULLANAN BÜTÜN SEKTÖRLER İÇİN HER TÜRLÜ KABUK SATIŞI FINDIK KABUĞU BADEM KABUĞU KAYISI KABUGU FISTIK KABUĞU SATIŞI TÜRKİYE NİN TÜM BÖLGELERİNE SEVKİYATIMIZ VARDIR TOPTAN GARANTİLİ VE UYGUN ÖDEME KOŞULLARIYLA FINDIK KABUĞU BADEM KABUĞU FISTIK KABUĞU SATIŞI SEVKİYATLARIMIZ TIRLARLA YAPILMAKTADIR EN DOGU DAN EN BATIYA SEVKİYATIMIZ SÜRMEKTEDİR. BİZİMLE İRTİBAT KURMADAN KABUK ALMAYIN mailto:karaelmaskomur@hotmail.com 0342 2390593-2390595- 0542 3231782 0532 4722059

Karaelmas Kömürcülük
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karaelmas Kömürcülük
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Nakliye Güvenliği
Yetkili Kişi: ALİ YILMAZ
Adres: ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2390593
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karaelmas Kömürcülük firma bilgileri. Karaelmas Kömürcülük adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karaelmas Kömürcülük ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karaelmas Kömürcülük firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.