Karakaya Lojistik

"SİZLERİ DÜNDEN BUGÜNE , BUGÜNDEN DE YARINLARA TAŞIMAK İÇİN VARIZ"

Şirket Hakkında
Geçmiş, geleceğe giden yolu aydınlatır.

Ancak üzerinde yürüdüğünüz yolu, çağın gerekliliklerine uygun hale getirmek ve kilometre taşlarını doğru zamanda ve doğru yere koymak kaydıyla...

Şirketlerin yaşamları, toplumların tarih içindeki seyrine benzer.
Gelenekler her ne kadar toplumları kaynaştırarak onlara güçlü bir altyapı sağlasa da, günceli yakalayamayan ve kendini yenileyemeyen toplumlarda tehlikeli sonuçlar doğurabilmektedir.

KARAKAYA Lojistik bu olgudan hareket ederek, onurlu ve köklü geçmişini dünyadaki değişim ve gelişimlerle harmanlamakta; sürekli daha yeni, daha iyi ve daha kaliteli ürün ve hizmet üretme misyonu ile çalışmaktadır.

deneyim ve başarılarımızın verdiği güvenle, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan hizmet anlayışımızla, en büyük değer olan insan kaynağımıza ve çağın gerektirdiği teknolojik altyapıya yatırımlar yaparak hizmet çeşitliliğimizi ve ağımızı sürekli genişletiyoruz.

KARAKAYA Lojistik olarak gücümüzü müşterilerimizin hizmet anlayışımıza duydukları güvenden aldığımızı biliyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de standart taşımacılık anlayışının ötesinde daha zor ve karmaşık operasyonlar için lojistik çözüm arayışında iş ve çözüm ortağı olmayı sürdürüyoruz.

Bugün, ulaşmış olduğumuz, müşterilerine kendi pazarlarında rekabet olanağı veren, katma değer yaratan entegre çözümlerle gerçek anlamda çağdaş lojistik hizmet üreten bir kurum olma konumumuzdan dolayı gururluyuz. Ancak geldiğimiz noktayı, mükemmeli yakalamak hedefimiz
Karakaya Lojistik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karakaya Lojistik
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: FATİH EREN KARAKAYA
Adres: LALELİ İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 8483420
Web Sitesi: www.karakayalojistik.com
Ürünleri
Ürün resimleri temsili olup farklılıklar gözetebilir. Her Hakkı Saklıdır. HDMI Kablo • C 198-7 • 7m • HDMI 1.3 • Standart • Uzunluk : 7m • HDMI V...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karakaya Lojistik firma bilgileri. Karakaya Lojistik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karakaya Lojistik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karakaya Lojistik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.