Kardelen Mühendislik Makina

Şirket Hakkında
Kardelen Mühendislik hidrolik mobil vinç, ağaç ve fidan sökme-dikme makineleri ve platformlarla geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Firmamız, iş makineleri tasarımı konusunda Türkiye’de lider kadrosuyla sürekli AR-GE çalışmalarını sürdürerek yeni tasarımlar yapmaya devam etmektedir. Türkiye’de ilk defa iş makinelerine monteli fidan sökme makinesi, tam katlanır vinçlerde çift kırma uygulaması gibi birçok yeniliğe imza atmıştır.
Kardelen Mühendislik Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kardelen Mühendislik Makina
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: Ziya EKMEKCİ
Adres: İstanbul yolu 28.Km No:52 Sarayköy / Kazan
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 8154605
Web Sitesi: www.kardelenmuhendislik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kardelen Mühendislik Makina firma bilgileri. Kardelen Mühendislik Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kardelen Mühendislik Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kardelen Mühendislik Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.