Kardemir Yapı

Şirket Hakkında
Firmamız 1998 yılında kurulup, sağlam, kaliteli, çağdaş, modern ve en kaliteli ürünleri en uygun koşullarda siz değerli müşterilerimize sunmayı hedefleyerek yılların vermiş olduğu mesleki tecrübenin birikimleriyle hizmet vermektedir.Firmamız olarak yılların deneyim ve birikimi ile siz değerli müşterilerimizin işin ehli olmayan kişiler tarafından aldatılmasına gönlü razı olmamıştır .Kardemir Yapı tasarım iç mimarlık firması olarak sizlere daha iyiyi sunmak adına uzman ve dinamik kadromuz ile İstanbul’da hizmet vermektedir.



Çelik kapı, Çelik çatı, Yangın merdiveni, Ferforje, Panel çit, Demir doğrama, tekstil masaları alanlarında hizmet vermektedir…
Kardemir Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kardemir Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Ferforje
Yetkili Kişi: Gökhan Tuncer
Adres: akıncılar mah. abdi ipekçi cad. no:29 güngören/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6777548
Web Sitesi: www.kardemiryapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kardemir Yapı firma bilgileri. Kardemir Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kardemir Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kardemir Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.